Karamanlı Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım müjdesi!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, öğrencilere ve Cuma Pazarına gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunmak için belediyeye bir otobüs daha kazandırdı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, seçime günler kala öğrencilere ücretsiz ulaşım ve Cuma Pazarına ücretsiz ulaşım sağlamak amacıyla yeni bir otobüsü hizmete soktu. Başkan Selimoğlu, her kesime ücretsiz destek sunarak Karamanlı'nın hizmet kalitesini arttırıyor.

BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ VATANDAŞA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ İÇİN OTOBÜS ALINDI

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına son hızla devam eden Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği sağlamak ve Cuma Pazarına vatandaşların ücretsiz bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla belediyeye bir otobüs daha kazandırdı.

HER KESİME ÜCRETSİZ DESTEK

Başkan Selimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da ‘’Araçlara konacak akaryakıtı olmayan, işçilerin parasını ödeyemeyen günlerden her kesime ücretsiz hizmet eden günlere geldik’’ diyerek, Her geçen gün gelişen, genişleyen ve büyüyen Karamanlı’mıza halkımıza daha fazla hizmet sunmak için aldığımız otobüsümüz herkese hayırlı olsun açıklamasında bulundu.

Karamanlı belediyesiücretsiz ulaşımFatih SelimoğluulaşımTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.