Karamanlı’da Besihane Yatırımı İçin Toplantı Yapılacak

Karamanlı’da besihane yatırımı yapmak isteyen vatandaşlara TKDK ve kırsal kalkınma destekleri anlatılacak.

Karamanlı Belediyesi, besihane yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için bilgilendirme toplantısı düzenliyor. Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’nun duyurduğu toplantıda, TKDK ve kırsal kalkınma destekleriyle ilgili başvuru süreçleri anlatılacak.

28 Nisan 2026 Salı günü saat 20.00’de TOKİ Düğün Salonu’nda yapılacak toplantıda, 2026 çağrı takvimi, destek başlıkları ve Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü’nün kırsal kalkınma yatırım programı hakkında genel bilgilendirme yapılacak. Toplantıya Güraksu Grup Danışmanlık ile Afiş Danışmanlık temsilcileri katılacak.

 

karamanlı besihaneburdur haberTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.