Karamanlı'da Eğitime Yatırım! 2 Tır Malzeme geldi

Karamanlı'ya yapılacak yeni ortaokul için gerekli malzemelerin 2 tır kamyonla teslim alındığı bildirildi. Yeni okulun tamamlanmasıyla birlikte Karamanlı'daki eğitim imkanlarının artacağı ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alacağı belirtildi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 16 derslikli yeni ortaokul için gerekli malzemelerin 2 tır kamyonla teslim alındığını duyurdu.

Selimoğlu, yaptığı açıklamada, "Hükümetimizin gücü işte böyle! Yeni okulumuz için talep edilen donatım malzemeleri gelmeye başladı. Gazi Ortaokulu ve Cumhuriyet Ortaokullarını ayrı ayrı okullar olarak eğitime devam etmesi için Milli Eğitim Müdürlüğümüzce planlamalar yapılıyor. Öğrencilerimizin mağduriyetlerini gidermek için tüm çalışmaları hızlandırıyoruz." dedi.

Emeği geçenleri unutmayan Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, " Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf TEKİN ile bizzat görüşen Milletvekillerimizin talebi ile Hızlı bir şekilde gelen Okul Donatım Mazemeleri için, Bakanımız Yasuf TEKİN’e, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa ÖZBOYACI’ya, Ak Parti Burdur Milletvekilimiz Sayın Prof Dr. Adem KORKMAZ’a, ve Milletvekilimiz Sayın Mustafa OĞUZ’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Sn. Muhammed ÖZDEMİRCİ’ye, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mehmet AKKAYA’ya, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın İsmail AKKAYA’ya, Ak Parti İl ve İlçe Yönetimimize ve Teşkilatımıza, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sn. Gürcan AKYOL’a ve Emeği geçen herkese şahsım, İlçem , Milli Eğitim Camiamız, Öğrencilerimiz ve Velilerimiz adına teşekkür ederim. " ifadeleriyle teşekkür etti.

eğitimyatırımFatih SelimoğluKaramanlı BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.