Karamanlı'da gün içinde 3 kaza sonu Başkan Selimoğlu isyan etti bir kaç levha dikmekle kazalar önlenmez

Burdur Fethiye karayolu Kamanlı Kılavuzlar köyü yakınlarında su birikintilerinin oluşması nedeniyle kazalar arttı . Görüntü çekerken bir yandan da kazanın nasıl yaşandığını anlatan Başkan Selimoğlu devamı haberimizde




-Aynı gün içinde yaşanan üç kaza nedeniyle çileden çıkan başkan, karayollarına tepki gösterdi
-Burdur-Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu:
 "Bir kaç levha dikerek önlem aldıklarını zannediyorlar"
 Burdur'un Karamanlı ilçesinde yol üzerindeki su birikintisi nedeniyle yaşanan kazanın ardından Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, "Onlarca kez karayollarına söylememize rağmen bir kaç levha dikerek önlem aldıklarını zannettiler. Ama maalesef bu kazaların yoğunlaşacağı düşüncesindeyim" dedi.
Burdur-Karamanlı Kara yolu Kılavuzlar Köyü yakınlarında öğle saatlerinde yol üzerindeki su birikintisi nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralanırken kaza sonrası olay yerine gelen Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu tarafından kaza yeri görüntülendi. Görüntü çekerken bir yandan da kazanın nasıl yaşandığını anlatan Başkan Selimoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğüne yol hakkında defalarca söylemelerine rağmen önem alınmadığını belirtti. Selimoğlu, "Burdur tarafından yol geliyor. Burada kavşakta suyun biriktiği yerde direksiyon hakimiyeti her zaman kaybediliyor. Bu kadar insana yazık günah. Onlarca kez söyledik ama maalesef çözülmedi. Bir günde 3 defa kaza oldu burada. Yağışla birlikte kazalar başladı. Onlarca kez karayollarına söylememize rağmen bir kaç levha dikerek önlem aldıklarını zannettiler. Ama maalesef bu kazaların yoğunlaşacağı düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.

 

 



Karamanlı son dakikaKaramanlı Belediye Başkanı Fatih SelimoğluKarayolları 13ncü Bölge MüdürlüğüTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.