Karamanlı'da Hayvancılık Altyapısı Güçleniyor: Başkan projeleri paylaştı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, hayvancılık alanındaki projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Elektrik trafosu kurulumu ve altyapı ihalesi gibi adımlarla hayvancılık sektörü destekleniyor.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada hayvancılık alanında gerçekleştirilen projelerle ilgili önemli bilgiler paylaştı. Başkan Selimoğlu, Tarlasına Elektrik Trafo Kurulumu izni için Ayten ÖZKAN ve ailesine teşekkür ederek, hayvancılık alanındaki altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, 1250 KW Trafo ve Hat ihalesinin Hatipoğlu Elektrik Yasin HATİPOĞLU tarafından 4.548.000,90 TL bedelle alındığını ifade eden Başkan Selimoğlu, bu çalışmaların hayvancılık alanındaki altyapıyı güçlendirmeye yönelik önemli adımlar olduğunu vurguladı.

Selimoğlu, ayrıca imar ve parselizasyon çalışmalarıyla hayvancılık alanındaki projelerin planlı ve programlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, elektrik trafosunun besicilere şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Başkan Selimoğlu'nun ifadelerine göre, Karamanlı Belediyesi hayvancılık alanında durmak, duraklamak ve yorulmak gibi bir niyeti olmadan, planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Burdur HaberBurdur HaberlerihayvancılıkFatih SelimoğluKaramanlı BelediyesiTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.