Karamanlı'da kongre tamamlandı Başkan Hasan Güz güven tazeledi

Karamanlı Ziraat Odasında yapılan olağan genel kurulu sonrasında Başkan Hasan GÜZ güven tazeledi.

Burdur'un Karamanlı ilçesinde bugün yapılan olağan genel kurulu sonrasında Karamanlı Ziraat Odası organ seçimleri gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Vekili Hüseyin BALAR, Belediye Başkan Yardımcı Abdurrahman ÖREN, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail AKKAYA ve Gölhisar Ziraat Odası Başkanı Rıza ŞENOL da katılım sağladılar.
Divan heyeti; Bucak Ziraat Odası ve Burdur Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Bilal ÖZEL başkanlığında divan yardımcısı Çavdır Ziraat Odası Başkanı Mehmet CEYLAN, Katip üye Ağlasun Ziraat Odası Başkanı Ali UĞUR’dan oluştu.
2019/2023 yılları arasında hizmetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan GÜZ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömür KARAKAYA’ya vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. 
Delegelerin tamamının yoğun ilgi gösterdiği genel kurulun ve organ seçimlerinin başta Karamanlı ilçesinde yaşayan çiftçilerimiz olmak üzere bölge ve ülke tarımına / hayvancılığına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken; genel kurula katılan üreticilerimize ve Ziraat Odası Başkanımız Hasan GÜZ önderliğinde seçilen meclis üyelerine hayırlara vesile olmasını dileriz.

Karamanlı kongreBurdur kongreKaramanlı Ziraat OdasıHasan GüzTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.