KARAMANLI’DA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

Karamanlı'da Kovid-19 (Koronavirüs) virüsüne karşı tedbirler alınıyor. Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kovid-19 virüsüne karşı hızlı bir şekilde önlemler aldıklarını bildirdi.

Karamanlı’da Kovid-19 (Koronavirüs) virüsüne karşı tedbirler alınıyor.

Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kovid-19 virüsüne karşı hızlı bir şekilde önlemler aldıklarını bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, koronavirüsle mücadele kapsamında, tüm okullarda eş zamanlı hijyen uygulaması yapıldığını ve tüm okul ve orta öğretim pansiyonunda dezenfekte işleminin tamamlandığını belirtti.

– KARAMANLI, TEFENNİ VE YEŞİLOVA OKUL MÜDÜRLERİNE EĞİTİM
Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kovid-19 ve diğer solunum virüslerinin neden olduğu solunum yolları hastalıklarından korunma ve kontrol önlemlerinin alınması kapsamında eğitim verildiğini kaydetti.

Nimet Güvener İlkokulu Konferans salonunda, Karamanlı, Tefenni ve Yeşilova ilçelerinde görevli okul müdürleri ve temizlik personeline, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Sağlığı Hizmetleri, İlk Yardım Eğitim Merkezi ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince, “Okullarda Eş Zamanlı Hijyen Uygulanmasına” ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Murat ÇOBAN / KMM

Coronavirüsburdur coronavirüsKORONAVİRÜS TEDBİRLERİTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.