KARAMANLI DEVLET HASTANESİ 24 SAAT HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Burdur ili Karamanlı ilçesinde Devlet Hastanesi acil servisi 7/24 esasına göre hizmet vermeye başladı. Konu ile ilgili müjdeyi Karamanlı Belediye başkanı Fatih Selimoğlu verdi. Başkan Fatih Selimoğlu açıklaması HASTANEMİZ 24 SAAT HİZMETE BAŞLIYOR İlçe …

Burdur ili Karamanlı ilçesinde Devlet Hastanesi acil servisi 7/24 esasına göre hizmet vermeye başladı. Konu ile ilgili müjdeyi Karamanlı Belediye başkanı Fatih Selimoğlu verdi.

Başkan Fatih Selimoğlu açıklaması

HASTANEMİZ 24 SAAT HİZMETE BAŞLIYOR

İlçe Devlet Hastanemiz bugün itibari ile Acil Polikliniğinde 24 Saat hizmet vermeye başlıyor

24 Saat Hasta tedavisinin gerçekleştirileceği, Sağlık hizmetinin verileceği Hastanemiz Karamanlı’mıza, Köylerimize ve Burdur’umuza hayırlı olsun.

Hastanenin açılmasını sağlayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya, Milletvekilimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK’e, Milletvekilimiz Sayın Yasin UĞUR’a, Burdur Sağlık İl Müdürümüz Sayın Reha Sermed AYGÖREN’e , Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim.

** KARAMANLI’HAKETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR **

DEVLET HASTANESİTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.