Karantinayı İhlal Edip Bucak Vergi Dairesine Gitti HES Kodu Ele Verdi

Burdur'un Bucak İlçesinde bir kişi temaslı listesinde olduğu için karantina da iken karantinayı ihlal ederek Vergi Dairesine gitti. Vergi Dairesinin içerisinde HES Kodu sorgulanan kişi izlemde gözükünce ambulans ile götürüldü.

Korona virüs tedbirleri ne kadar sıklaştırılsa da inatçı vatandaş kural tanımamaya devam ediyor. Bucak'ta bir çok insanın işlem yapmak için gittiği Vergi Dairesinde yaşanan olay pes dedirtti. Temaslı olduğu için karantina altına alınan kişi 14 gün evden çıkmaması gerekirken evden çıkarak bandrol yatırmak için vergi dairesine gitti. Resmi kurum kuruluşlar ve bir çok yere girişte zorunlu hale getirilen HES Kodu uygulaması sayesinde, vergi dairesinde güvenlik tarafından şahsın HES kodu sorgulandı. Sorguda izlenim de gözüktüğü tespit edilen şahıs polis çağırılarak binanın dışına çıkarıldı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Gelen ambulansa bindirilen şahıs götürüldü.

 

HES KoduKarantinaCoronavirüsburdur coronavirüsKorona virüs tedbirleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.