Karayvatlar Mahallesi Muhtarı’ndan Örnek Hizmet

Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, kendi evinin alt katını giysi yardımı için mağaza havasında düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerinin gelip ihtiyaçları kadar giysi alması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, kendi evinin alt katını giysi yardımı için mağaza havasında düzenleyerek , ihtiyaç sahiplerinin gelip ihtiyaçları kadar giysi alması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere muhtar Mehmet Ergit tarafından toplanan az kullanılmış ve yeni kıyafetler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor. Ürün çeşitliliğiyle göz dolduran giyecek reyonu sayesinde çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler bayramı erken yaşama imkanı buluyor.

Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla böyle bir faaliyet yaptıklarını belirten Muhtar Mehmet Ergit, ekonomik durumu yeni kıyafet almaya yetmeyen ihtiyaç sahibi vatandaşların bu sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla hareket ettiklerini belirterek, sosyal sorumluluk bilinciyle toplumsal bir dayanışma örneği ortaya çıkardıklarını söyledi.

Muhtar Ergit böyle güzel bir hizmetin oluşturulmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederek , bayrama kadar kıyafetlerin kendi evinin alt katında oluşturulan kısımda vatandaşların ücretsiz yararlanabileceklerini belirterek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Örnek HizmetKarayvatlar MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.