Karga'nın imdadına Aras ekipleri yetişti

Mahsur kalan karga Aras ekipleri tarafından kurtarıldı. Devamı haberimizde...

Kars’ta elektrik direğinde mahsur kalan karga Aras EDAŞ ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kars’ta elektrik direğinde mahsur kalan karga ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı. Akyaka ilçesinde bir karganın ayağına takılan ipin kabloya dolanması sonucu elektrik direğinde mahsur kaldığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Elektrik dağıtım şirketi Aras ekipleri, akımı kesip çıktıkları direkteki kargayı kurtardı. Hayati tehlikesi bulunmayan kargaya su içiren ekipler, daha sonra kuşu doğaya bıraktı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

kargaTürkiyeKarsAkyaka

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.