Kaş Çavdır Mahallesinde

Antalya Kaş ilçesi Çavdır Mahallesinde " Peygamberimiz, İman ve İstikamet " Konulu Konferans Düzenlendi

 Antalya Kaş ilçesi Çavdır Mahallesinde " Peygamberimiz, İman ve İstikamet " Konulu Konferans Düzenlendi
 Antalya Valiliği Kaş Müftülüğü tarfından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında  Kaş Çavdır Mahallesi Millet Bahçesinde konferans gerçekleştirildi.
 Kaş Müftülük Vaizi Fatih Ermiş'in konuşmacı olarak katıldığı programda, Kınık Mahallesi Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencilerimiz tarafından Kur'an tilaveti ve ilahiler seslendirildi. Din görevlilerimiz tarafından Mevlid-i Şerif okundu ve dualar edildi.
Din görevlileri , muhtarlar, öğrenciler ve mahalle halkının katıldığı program sonunda ise misafirlere ikramda bulunuldu.

 

Yeşilköy'de "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" Konulu Konferans Gerçekleştirildi Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilköy Mahallesi Hilmi Toksoy Ortaokulunda " Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi. İlçe Müftülük Vaizi Fatih Ermiş tarafından gerçekleştirilen konferansa din görevlilerimiz, Okul Müdürü Hakan Aydın, okul idareci ve öğretmenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Program sonrası okul idarecilerine Diyanet İşleri Başkanlığımıza ait çeşitli kitap, dergi ve materyaller hediye edildi.

Kaş Müftülüğümevlidi nebi haftasıTürkiyeAntalyaKaş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.