Kayı Köyü'nde Gelenek Sürüyor İncir ve Kültür Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kayı Köyü'nde incir ve kültür festivali geleneği devam ediyor. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kayı Köyü'nde incir ve kültür festivali geleneği devam ediyor. 28 Ağustos Pazar günü Bucak ilçesine bağlı Kayı Köyü'nde büyük bir coşku ile geleneksel incir ve kültür festivali düzenlendi.

Kayı Köyü Muhtarı Hidayet Kaplan'ın girişimleri ile gelenek bozulmasın diye İncir ve Kültür Sanat Festivalinin 16.'sı yoğun katılım ile yapıldı.

Coğrafi işaret alan incirin tanıtımı için düzenlenen programa Bucak İlçe Kaymakamı, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti Bucak İlçe Başkan Vekili Şeref Çiçek, Bucak Belediye İYİ Parti Meclis Üyesi Nurettin Durmaz, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda, Bucak İlçe Tarım Müdürü Mustafa Akgül ve çok sayıda davetli katıldı.

Gün boyu düzenlenen etkinliklerle çocuklar ve vatandaşlar gönüllerince eğlenip, yarıştılar.

Kayı Köyü Kültür Sanat ve İncir ŞenliğişenlikBurdur şenlikBucak şenlikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.