Kaymakam Bayram Gale, Isparta Antalya yolu için topladı

Bucak Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında D685-03/04 Isparta-Antalya Devlet Karayolu ağında yaşanan trafik olayları ve sorunları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında Bucak ve Ağlasun İlçe Jandarma Komutanlıklarının sorumluluk bölgesi olan D685-03/04 Isparta-Antalya Devlet Karayolu ağında yaşanan trafik olayları ve sorunları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda, D685-03/04 Isparta-Antalya Devlet Karayolu ağında yaşanan trafik olayları ve sorunları değerlendirildi. Karayolunda yaşanan trafik kazalarının azaltılması için alınması gereken önlemler görüşüldü.

 

Toplantıda konuşan Bucak Kaymakamı Bayram Gale, karayolunda yaşanan trafik kazalarının azaltılması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Gale, "D685-03/04 Isparta-Antalya Devlet Karayolu, ilimiz ve ilçelerimiz için önemli bir ulaşım güzergahı. Bu güzergahta yaşanan trafik kazalarını azaltmak için hepimiz birlikte çalışmalıyız. Sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını, hız limitlerini aşmamalarını ve emniyet kemeri takmalarını rica ediyorum. Ayrıca, sürücülerimiz özellikle kış aylarında hava şartlarına dikkat etmeli ve dikkatli araç kullanmalılar" dedi.

 

 

Bayram GaleIsparta Antalya karayoluBucak KaymakamlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.