KAYMAKAM EROL TANRIKULU ZİRAAT ODASI’NDA

Bucak ilçe Kaymakamı Sayın Erol TANRIKULU Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL'i makamında ziyaret etti. İlimizin tarım ve hayvancılık potansiyelinin yüksek olduğunu dile getiren Başkan ÖZEL

Bucak ilçe Kaymakamı Sayın Erol TANRIKULU Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal ÖZEL’i makamında ziyaret etti.

İlimizin tarım ve hayvancılık potansiyelinin yüksek olduğunu dile getiren Başkan ÖZEL “Ülke bireylerinin geleceği, sağlıklı gıda maddeleri ile mümkündür. Bu nedenle gıda stratejik bir ürün olmasının yanı sıra, ülkenin gelişmişlik düzeyine ve ekonomisine de can vermektedir. İstihdama büyük ölçüde katkı sağlamaktadır.” Tarım sektöründeki yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin de dile getirildiği toplantı için ilçe Kaymakamı Erol TANRIKULU’ na nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

İlçe Tarım Müdürü Ahmet GÖNENÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Gençlik Spor İlçe Müdürü Zeki ÇELİK’in yanı sıra Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet ÇIRAK ve Murat SARI hazır bulundular.

Erol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.