Bucak İlçe Kaymakamı Can Kazım KURUCA, İl Sağlık Müdürü Murat Erk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Canavar ve Şube Müdürü Mehmet Akay ile birlikte Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi’ni ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam KURUCA, okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ardından 2024 YKS sınavında başarı elde eden öğrencilerden Mustafa Bera Öğütçü ve Hüseyin Fevzi Işık’ı tebrik ederek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyaretin devamında 2026 yılında YKS sınavına girecek olan 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam KURUCA, kendi tecrübelerinden örnekler paylaşarak öğrencilere moral ve motivasyon verdi. Öğrencilerle hedefleri ve gelecek planları üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam KURUCA, başarı dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.