Bucak İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Millî Eğitim Müdürü Bekir Canavar ile birlikte, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Bucak Şehit Akif Altay Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Kuruca, onlarla samimi sohbetler gerçekleştirerek eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Program kapsamında öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam Kuruca, okulun mevcut durumu, ihtiyaçları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eğitimcilerin görüş ve önerilerini dinleyen Kuruca, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.