Kaymakam Sezgin, Pazara İndi; Esnafın Dertlerini Dinledi

Bucak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, ilçede perşembe günleri kurulan Perşembe pazarını ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Sezgin, sıkıntıların çözülmesi için talimatlarını verdi

Bucak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, ilçede perşembe günleri kurulan Perşembe pazarını ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Sezgin, sıkıntıların çözülmesi için talimatlarını verdi.

Bucak Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, beraberinde Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Kanık ile birlikte Kapalı Pazar Yeri’nde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini sundu.

Perşembe pazarında satış yapan esnaflar Başkan Vekili Sezgin’e yaşadıkları sıkıntılar hakkında dert yanarken, pazarcıların talep ve isteklerini gerekli birimlere ileten Sezgin, sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Bucak İlçe KaymakamıBelediye Başkan VekiliYalçın SezginTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.