KAYMAKAM TANRIKULU, İŞ İNSANI CADIL’LA BİRLİKTE ÖĞRENCİLERE SİMİT DAĞITTI

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde eğitim-öğretim başarısında en büyük etken öğrenci-öğretmen-idareci ve okulun banisi Mehmet Cadıl’ın birlik-beraberlik içinde olması. Cadıl, banisi olduğu okulları sık sık ziyaret ederek düzenlediği motivasyon etkinlikleri ile öğrenci ve öğretmenlerle buluşuyor. …

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde eğitim-öğretim başarısında en büyük etken öğrenci-öğretmen-idareci ve okulun banisi Mehmet Cadıl’ın birlik-beraberlik içinde olması. Cadıl, banisi olduğu okulları sık sık ziyaret ederek düzenlediği motivasyon etkinlikleri ile öğrenci ve öğretmenlerle buluşuyor. Okulun Banisi Hayırsever İş İnsanı Mehmet Cadıl, yıllardır geleneksel hale getirdiği simit dağıtım etkinliği kapsamında bugün sabah öğrencilerle buluştu, onlara simit ikram etti. Programa Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl, Oğlu Bucak Radyo TV AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Cadıl, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, idari personel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte öğrencilere simit dağıtan İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, daha sonra okul yönetimi ve öğretmenleri ile kahvaltı yaparak okulun eğitim düzeyi ve başarı seviyesi hakkında görüşme yaptı. Etkinlik hakkında konuşan Kaymakam Tanrıkulu, öğrenciler için paylaşım duygusunu artıran bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Başarının birlik beraberlik sayesinde geleceğini aktaran Okulun Banisi Hayırsever İşadamı Mehmet Cadıl da ülkenin ancak iyi eğitimle, birlik beraberlikle gelişip büyüyebileceğinden bahsetti. Cadıl, disiplin ve çok çalışma ile bu hedefin gerçekleşebileceğini sözlerine ekleyerek katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’a, okula ve öğrencilere verdikleri değer ve emeklerden dolayı da okul öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür etti. Okul öğrencilerinden Melisa Gizem Durmaz, Selim Özay ve Gaye Çelik, etkinlik hakkındaki düşüncelerini paylaştı, Okulun Banisi Mehmet Cadıl’a kendileri için organize ettiği bu tür etkinlikler için teşekkür etti. Kaymakam Tanrıkulu, Milli Eğitim Müdürü Yazar ve Cadıl, kahvaltıdan sonra sınıfları gezerek öğrencilerle buluştu. Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Erol TanrıkuluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.