KAYMAKAM TANRIKULU SAĞLIK HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu Bucak İlçe Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunarak Sağlık Hizmetleri hakkında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Erk ve Hastane Başhekimi Sayın Dr Bilal Tanritanir'dan bilgi aldı.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu Bucak İlçe Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunarak Sağlık Hizmetleri hakkında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Erk ve Hastane Başhekimi Sayın Dr Bilal Tanritanir’dan bilgi aldı.Hastane çalışanlarına hitaben Corono virüsüne karşı ulusalarası mücadelenin bir parçası olarak bizde toplumumuzun sağlığını tehdit eden bu virüse karşı Millet olarak Mücadele ediyoruz.Yapılan bu mücadelede en büyük görev Sağlık çalışanlarına düşüyor Bucak sağlık çalışanları olarak büyük bir farkındalık ve özveri ile çalışmalarınızdan dolayı herbirinize çok teşekkür ediyorum. Alınan önlemlerle yapılan mücadelelerle inşallah Millet olarak bu illeti defedeceğiz dedi.

 

SAĞLIK HİZMETLERİErol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.