KAYMAKAM TANRIKULUN’DAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

Bucak Kaymakamı Erol TANRIKULU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettiler. Öğrencilerle birlikte yemek sırası bekleyen kaymakam ve milli eğitim müdürü, öğrencilerle birlikte …

Bucak Kaymakamı Erol TANRIKULU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettiler. Öğrencilerle birlikte yemek sırası bekleyen kaymakam ve milli eğitim müdürü, öğrencilerle birlikte oturup sohbet etti. Daha sonra okuldaki öğretmenlerimizle kısa bir toplantı yapan kaymakam;

Mesleki eğitimin öneminden, Böyle bir kompleks eğitim kurumuna sahip olan öğrencilerin bu noktada ne kadar şanslı olduğundan, özellikle pansiyonda kalan öğrencilerimiz için büyük bir fırsat olduğundan bahsetti.

Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencilerini atölyelerinde ziyaret eden kaymakam Erol TANRIKULU ve Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, özel öğrencilerimizle küçük etkinlikler yaptılar,öğrencilerimiz kendi elleriyle yaptığı mermer nihaleleri Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürüne hediye ettiler.

Kaymakam Erol TANRIKULU, okuldaki diğer bölüm atölyelerinide dolaşıp bu atölyelerde kullanılan donatım malzemelerini inceledi, sürdürülen çalışmalar ve projeler hakkında bölüm şeflerinden bilgi aldı.

Erol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.