KAYMAKAMLIK MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

24 Şubat 2020 pazartesi akşamı oynanan final maçında Şampiyon belli oldu. Bucak Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğünün Tarafından düzenlenen 2020 yılı Kaymakamlık Masa Tenisi turnuvası finalinde Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi ve Fitlife Spor Salonu karşılaştı. 16 …

24 Şubat 2020 pazartesi akşamı oynanan final maçında Şampiyon belli oldu.

Bucak Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğünün Tarafından düzenlenen 2020 yılı Kaymakamlık Masa Tenisi turnuvası finalinde Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi ve Fitlife Spor Salonu karşılaştı.

16 takımın katıldığı ve 12 gün süren Kaymakamlık Masa Tenisi turnuvasında finalde Fitlife Spor Salonu takımını yenen Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi turnuva şampiyonu oldu.

Bucak Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılan final maçını izlemek için İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu,Belediye Başkanı Emrullah Ünal,İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vekili Zeki Çelik başta olmak üzere sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Bir hayli çekişmeli geçen maçların ardından sıralama şu şekilde oluştu.

1. Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesi

2. Fitlife Spor Salonu

3.Organize Sanayi

4.Bucak Devlet Hastanesi Acil Servis

Ayrıca turnuva da Sosyal Hizmet Merkezi ve Sosyal Güvenlik Merkezi en centilmen takım ödülünü alırken, turnuvaya katılan 2 kadın sporcu Şeyma Yılmaz ve Tuğba Demirel’e cesaret kupası takdim edildi.

Final maçı sonrasında İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, gösteri maçı yaptı. Maç sonu berabere sonuçlanırken ,

Kupa töreni hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

MASA TENİSİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.