Kayseri'de Narkotik Operasyonu - Haberler

Kayseri'de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 13 şahıs tutuklandı.

KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 13 şahıs tutuklandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 24-31 Mart tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürüttü. Çalışmalarda; çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 3 adet tabanca, 6 adet fişek, 1 adet hassas terazi ele geçirilirken; 11 olay kapsamında 30 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapıldı. 13 şahıs da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

uyuşturucuoperasyonyakalamason dakikaTürkiyeKayseri

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.