Kendi karından feragat etti! O ilde 5 TL'ye satıyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde faaliyet gösteren bir market sahibi, kendi karından feragat ederek 7,5 TL olan 250 gram ekmeği 5 TL'ye indirdi. Detaylar NNC Haber'de...

Manisa’da market sahibi, kendi karından feragat ederek, ekmekte indirime gitti.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde market işleten bir esnaf 7,5 TL’den satılan 250 gram ekmeği, 5 TL'ye indirerek ihtiyaç sahiplerinin rahatça ulaşabilmesi için fedakarlıkta bulundu.

Kendi karından feragat edip ekmek fiyatını düşüren duyarlı market sahibi esnaf, bu sayede kalabalık ve ihtiyaç sahibi ailelerin ekmeğe rahatça ulaşabilmesini sağlıyor.

EKMEK 5 LİRAYA İNDİ!

7 yıldır esnaflık yapan vatandaş yaptığı açıklamada, " Vatandaşlarımızın ekmeğe daha rahat ulaşabilmesi için kendi kar marjımızdan fedakarlık ediyoruz. Vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar imkan sunmak için gayret gösteriyoruz. Bizim mahallemiz gariban mahallesi olduğu için elimizden geldiği kadar onlara bir katkımız olsun diyerek ekmeği 5 TL’ye satmaktayız. Günlük 20-30 ekmek alan halkımız için memnuniyet oluşturduk. Faydalı olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

haberlerekmek fiyatıindirimTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.