Kent Ormanı’nda Yükselen Beton Yığınına Tepkiler Artıyor

Kent Ormanına yapılmakta olan düğün salonu inşaatına tepkiler büyüyor. CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, durumdan ne kadar rahatsız olduğunu kendi sözleriyle aktardı.

Kent Ormanına yapılmakta olan düğün salonu inşaatına tepkiler büyüyor. CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, durumdan ne kadar rahatsız olduğunu kendi sözleriyle aktardı. CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay:”Gözümüze daha az beton direğin, daha az beton bloğun, daha az kilit parke taşın sokulduğu bir Bucak arzusundayken Oğuzhan Kent Ormanı’nda Fotoğraf çekimlerinin yapıldığı alanın bu yönde değişime uğradığını öğrenmek bizi fazlasıyla üzdü.

Umuyoruz Kent Ormanının bu bölgesi Ahşap görünümle olur, Süs bitkileriyle olur Doğayla Entegre bir görünüme kavuşur ve ticari kaygılara kurban gitmez.

GÖRDÜK, NOT ALDIK, TEPKİLİYİZ, TAKİPÇİSİYİZ…” diyerek düşüncelerini sosyal medya üzerinden ifade etti.

Kent Ormanıbucak kent ormanıçevre korumaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.