Kepez’de Oğuzhanspor’u Sevindiren Sonuç!

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u sevindiren haber Kepez'den geldi. Grubun şampiyonluğu ilgilendiren maçında Kepez Belediyespor ile Manavgat Belediyespor karşılaştı. Karşılaşmayı Manavgat Belediyespor, Kepez Belediyespor 1-0 kazandı. Bu sonuçta Manavgat Belediyespor puanını …

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u sevindiren haber Kepez’den geldi.

Grubun şampiyonluğu ilgilendiren maçında Kepez Belediyespor ile Manavgat Belediyespor karşılaştı. Karşılaşmayı Manavgat Belediyespor, Kepez Belediyespor 1-0 kazandı. Bu sonuçta Manavgat Belediyespor puanını 43’e çıkartırken, Kepez Belediyespor ise 44 puanda kaldı.

7 puanlık farkla Yatağanspor deplasmanına çıkacak olan Oğuzhanspor’da Kepez Belediyespor-Manavgat Belediyespor maçının sonucu yüzleri gülümsetirken, Oğuzhanspor’un 3 puan alması halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olacak.

OğuzhansporBölgesel Amatör LigTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.