Kepez ve Kızılkaya belediyeleri iş birliğini güçlendiriyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyareti, iki belediyenin iş birliğini artırması açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Hakan Tütüncü'den destek aldı

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü'nün beldeyi ziyaret ettiğini açıkladı.

Güngör, yaptığı açıklamada, "Kepez Belediye Başkanımız ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımız Sn.Hakan TÜTÜNCÜ, bugün Beldemize gelerek bizleri ziyaret ettiler. Yapmış olduğumuz yatırım ve projeleri yerinde inceleyerek istişarelerde bulunduk. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sn.Hakan TÜTÜNCÜ başkanıma nazik ziyaretleri için teşekkür eder saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

Tütüncü'nün Kızılkaya Belediyesi'ne ziyareti, iki belediyenin iş birliğini artırması açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Kızılkaya Belediyesiiş birliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.