Kilo vermek isteyenler dikkat! Fiyatlar güncellenmeden acele edin

Diyetisyen Burak Çetiner yayınladı, " Kilo vermek isteyenler! Fiyatlar güncellenmeden randevunuzu oluşturabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde tanınan, Bucak ilçesinde 2,5 yıl önce açtığı Beslenme Danışmanlığı Merkezinde binlerce kişiye onbinlerce kilo verdiren ve de aktif olarak dünyada 25 farklı ülkeye hizmet veren Diyetisyen Burak Çetiner yeni yılda fiyatların güncelleneceğini belirtti.

Kilo problemi olan, son kilolarından kurtulmak isteyen ve de kilo vermek için motivasyon bekleyen herkes eski fiyatlardan yararlanarak hedefledikleri kiloya veya ideal vücut yapısına ulaşabilirler.

Hem kişiye özel beslenme programları hem de Andulasyon cihazı ile zayıflama sürecini en verimli şekilde yönetebilirsiniz.

Fiyatlarımız güncellenmeden hem Andulasyon Cihazımız için hem de Beslenme Danışmanlığı (Diyet Programı) için randevu oluşturmanızı tavsiye ediyorum.

İletişim: Telefon/Whatsapp: 0541 417 5413 İnstagram: diyetisyenburakcetiner

Bucak diyetisyenBurak ÇetinerTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.