Kırşehir Kaman kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Nurullah Kaya kimdir?

Kaman ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Konya Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya ,Kırşehir Kaman Kaymakamı olarak atandı.

Kaman ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Konya Derbent  Kaymakamı Nurullah Kaya ,Kırşehir Kaman  Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya Kimdir?

1990 yılında Mardin’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mardin’de tamamladı. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.2014-2019 yılları arasında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü emrinde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak çalıştı. 18 Mart 2019 tarihinde Adıyaman Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez stajının ardından Zonguldak- Çaycuma ve Manisa- Kırkağaç ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla Ordu-Akkuş, Malatya-Kale, Samsun-Ladik ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

19.08.2021 tarihli 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile atanmış olup  Derbent ilçesinde görevine 05.07.2021 tarihinde başlamıştır.

 

Nurullah KayaatamaTürkiyeKırşehirKaman

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.