KIZILKAYA BELEDİYESİ BİR İLK DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ

KIZILKAYA BELEDİYESİ BİR İLK DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından geleneksel olarak manevi değerler taşıyan Aşure günü etkinliğinde Belediye Başkanı GÜNGÖR, eşi ve diğer misafirlerle beraber aşure dağıttı.

KIZILKAYA BELEDİYESİ BİR İLK DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından geleneksel olarak manevi değerler taşıyan Aşure günü etkinliğinde Belediye Başkanı GÜNGÖR, eşi ve diğer misafirlerle beraber aşure dağıttı.Etkinliğe MHP Burdur İl Başkanı Hikmet ÖKTE, Bucak İlçe Jandarma Komutanı İlker KAR, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman DEMİREZEN, Kızılkaya Jandarma Karakol Komutan Yardımcısı Orhan KARAAĞAÇ, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep AYDIN

Kızılkaya İlk ve Ortaokulu Müdürü Hüseyin SAĞLAM, İl ve İlçe yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kızılkaya Cuma pazarında vatandaşlara Aşure ikram edildi ve büyük beğeni topladı. Vatandaşlar ilk defa düzenlenen aşure günü nedeniyle Başkan GÜNGÖR’e teşekkür ettiler. Etkinlik pazar esnafı ziyaretleriyle son buldu.

Aşure günüKIZILKAYA BELEDİYESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.