Kızılkaya’da Göğüsleri Kabartan Bayramlaşma Töreni

Kızılkaya'da mehteranlı bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Kızılkaya'da mehteranlı bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Kızılkaya belediyesinden yapılan açıklamada bayramın birinci günü akşam mehteran gösterisi eşliğinde bayramlaşma yapılacağı vatandaşlara duyurulmuştu. Bayramın b,r,nc günü akşam saat 20:30 da başlayan gösteriye kızılkayalı vatandaşlar başta olmak üzere çevre ilçelerden de sağlanan yoğun katılım ile mehteran gösterisi eşliğinde bayramlaşma yapıldı.Vatandaşlar düzenlenen bayramlaşma etkinliğinden memnun olduklarını, belediye başkanı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

Kızılkaya belediye başkanının sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şu şekilde;

Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz toplu bayramlaşma törenimizin ilkini, Fetih 1453 Mehteran grubu eşliğinde gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan MHP İl Başkanımız Sn.Hikmet ÖKTE, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Sn.İlker Kar, Bucak Merkez Jandarma Karakol Komutanı Sn.Cemal AY, Kızılkaya Jandarma Karakol Komutanı Sn.Arif BİNİCİ ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder bayramlarını kutlarız” dedi.

kızılkaya bayramlaşma törenibayramTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.