Kızılkaya'da Milat Gerçekleşti Kurban Kesildi Doğalgaz İçin İlk Kazma Vuruldu

Kızılkaya Beldesi'nde yıllardır özlemi çekilen doğal gazın ilk kazı çalışması yapıldı."

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kızılkaya Beldesi'nde getirilemez yapılamaz denilen doğalgaz Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün girişimleri ile geliyor.

Yıllardır doğalgazın özleminin çekildiğini belirten Belediye Başkanı İlkay Güngör, " Bugün Beldemiz için bir miladı gerçekleştirmenin onuru ve gururu içindeyiz. " dedi.

Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " Yıllardır özlemini çektiğimiz doğal gazın ilk kazı çalışması bugün itibari ile başladı. Bizlere Doğal gazı getirmemizde destek olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ’ye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih DÖNMEZ’e, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir DURMAZ'a, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Semih YALÇINER'e  Burdur Milletvekili Sn. Bayram ÖZÇELİK'e, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanımız Sn. Hikmet ÖKTE ve  Toros Gaz Genel Müdürü Sn. Abdurrahman ATABEY’e Şahsım ve Beldem adına teşekkür ediyorum. Kızılkaya’mıza Hayırlı Uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

 

Kızılkaya beldesi doğalgazBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.