Kızılkaya’da Uygulama Başladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla, 81 il valiliğine, ülke genelinde bayram, düğün, uğurlama, spor müsabakası gibi kutlama faaliyetlerinde valiliklerce alınması istenen önlemler listesi gönderilmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla, 81 il valiliğine, ülke genelinde bayram, düğün, uğurlama, spor müsabakası gibi kutlama faaliyetlerinde valiliklerce alınması istenen önlemler listesi gönderilmişti.

İçişleri Bakanlığının ”Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma” sloganı ile paylaştığı genelge tüm Türkiye’de uygulanmaya başlandı.

Düğünlerde havaya silahla ateş etme olaylarına dikkat çekmek ve Farkındalık yaratmak için Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya jandarma karakol komutanı Jandarma Astsubay üstçavuş Arif Binici, Uğurlu Köyü Muhtarı İbrahim Mutlucan, uygulamayı  Ahmet Kurtulmuş ve Sinem DURSUN çiftinin düğün merasiminde başlattılar.

Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği KarartmakızılkayaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.