Kızılkaya Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Futbol Turnuvası, oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Kızılkaya FK ile Bucak Belediyesi’nin karşı karşıya geldiği finalin ardından turnuvanın şampiyonu Bucak Belediyesi olurken, Kızılkaya FK organizasyonu ikinci sırada tamamladı.
Kızılkaya’da futbol heyecanına sahne olan turnuva, final müsabakasıyla tamamlandı. Turnuva boyunca mücadele eden takımlar, dostluk ve fair-play anlayışı içerisinde şampiyonluk için sahaya çıktı.
Final karşılaşmasında Kızılkaya FK ile Bucak Belediyesi karşı karşıya geldi. Mücadelenin ardından Bucak Belediyesi turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Kızılkaya FK ikinci oldu.
Protokol Üyeleri Final Heyecanına Ortak Oldu
Final programına Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya Karakol Komutanı Teğmen Yakup Karakaş, İl Genel Meclis Üyesi Özgür Özmen ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mücahit Tuğrul Tuğcu katıldı.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, turnuvaya katılarak organizasyona renk katan tüm takımlara ve sporculara teşekkür etti. Güngör, sporcuları turnuva boyunca sergiledikleri mücadele, dostluk ve fair-play anlayışından dolayı kutladı.
Başkan Güngör ayrıca şampiyonluğa ulaşan Bucak Belediyesi’ni tebrik ederken, turnuvayı ikinci tamamlayan Kızılkaya FK’yı da başarılı mücadelesinden dolayı kutladı.
Kızılkaya Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen futbol turnuvası, final karşılaşmasının ardından gerçekleştirilen programla sona erdi.