Kızılkaya Farkı İle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Kızılkaya beldesinde gelenek değişmedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Kızılkaya beldesinde akşam yine fener alayı vardı.

Kızılkaya beldesinde gelenek değişmedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Kızılkaya beldesinde akşam yine fener alayı vardı. Yoğun katılım ile gerçekleşen yürüyüş sonunda Bucak’lı sanatçı Serkan Özdemir konseri ile Kızılkaya’da yer yerinden oynadı.

Başkan İlkay Güngör ”29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında 100 metrelik Türk Bayrağıyla fener alayı yürüyüşü düzenleyerek farkımızı bir kez daha ortaya koyduk. Halkımızdan büyük katılım sağlandı. Fener alayı yürüyüşünden sonra Cumhuriyet meydanında Bucak’lı sanatçı Serkan Özdemir tarafından konser verildi. Konsere katılan vatandaşlarımız bayram coşkusuna ortak oldu. Fener alayı etkinliği ve Konserimiz katılan, Bucak İlçe Jandarma Komutanımıza, Kızılkaya Jandarma Komutanımıza, MHP Bucak İlçe Başkanımız Sn Süleyman Demirezen’e, MHP Bucak İlçe yönetimine ve Çiçekpınar Belediye Başkanı Sn Memiş KAYNAK’a teşekkür ederim” dedi.

Cumhuriyet BayramıSerkan ÖzdemirTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.