KOCAALİLER BELDESİ’NDE HİZMETLER SÜRÜYOR “BAKANLIKLARIN KOYDUĞU KURALLARA UYALIM”

Kocaaliler Belediyesi'nde hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Başkan Gökçe, Kocaaliler Beldesi'nde ortak kullanım alanları olan sokaklar, camiler, okullar , kaldırımlar, parkları dezenfekte edildiğini söyledi. Bunun yanı sıra belediye ekipleriyle devlet tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu …

Kocaaliler Belediyesi’nde hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Başkan Gökçe, Kocaaliler Beldesi’nde ortak kullanım alanları olan sokaklar, camiler, okullar , kaldırımlar, parkları dezenfekte edildiğini söyledi. Bunun yanı sıra belediye ekipleriyle devlet tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu 65 yaş üstü vatandaşların hizmetlerine devam ediyor. Başkan Gökçe vatandaşlardan bakanlıklar tarafından koyulan kurallara uyulmasını istedi.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe : “Değerli hemşerilerim Malumunuz olduğu üzere ülke olarak Corona virüs salgını ile mücadele ediyoruz. Bu mücadele kapsamında gerekli tedbirleri alıyoruz. Belediye olarak sokaklarımızı, ortak kullanım alanlarımızı, parklarımızı dezenfekte işlemlerini yapıyoruz. Bunun yanısıra 65 yaş üstü vatandaşlarımızın Vefa Sosyal Destek Grubu olarak personelimiz, muhtarlarımız ve azalarımız ile birlikte ihtiyaçlarını gidermeye calısıyoruz. Bu süreçte sizlerden istirhamım bakanlıklarımızın koyduğu kurallara uymanızdır. Evde kalın sağlıklı kalın.” ifadelerini kullandı.

Selahatdin GökçeCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.