Kocaaliler Beldesi’nde Seçim Güvenlik Önlemleri Alındı!

İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Ede ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahdet Nart ile birlikte Kocaaliler beldesinde Belediye Başkan Adayları ile görüştü. Kaymakam Sezgin, belediye başkan adayları ile yaptığı görüşmenin …

İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Ede ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahdet Nart ile birlikte Kocaaliler beldesinde Belediye Başkan Adayları ile görüştü.

Kaymakam Sezgin, belediye başkan adayları ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamada bulunarak “Yaklaşan mahalli idareler şeçimler ile ilgili İlçemizde siyasi parti ilçe başkanları ile yaptığımız toplantıda alınan kararların Kocaaliler Beldemizde de uygulanacaktır.Belde Başkan Adaylarımızın huzur ve güven içinde bir şeçim süreci geçireceğimize inancımız tamdır.Belde Başkan Adaylarımıza hayırlı olsun dileyerek başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SeçimTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.