Kocaaliler Belediye Başkanı Gökçe Projelere Hız Verdi

Bucak'ın Kocaaliler Beldesi'nde şebeke iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Bucak'ın Kocaaliler Beldesi'nde şebeke iyileştirme çalışmaları sürüyor. 

Kocaaliler Beldesi Gökalan Mahallesinde devam eden şebeke çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, beldeyi daha güzel hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Şebeke çalışmalarının yanı sıra yıkılan sarnıcın proje çalışmaları da bitmek üzere olduğunu da ifade etti.

Projelere hız veren Başkan Gökçe, "Gökalan mah şebeke iyileştirme çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor Bunun yanısıra yıkılan sarnıcımızın proje çalışmaları bitmek üzere. Yine Milyos girişine yapmayı planladığımız misafir karşılama projemiz hazırlanmış olup ilgili bakanlığa sunum aşamasında 60 dönüm incir bahçesi kurum çalışmamız devam ediyor yine halkımızın yararına olacağını düşündüğümüz kadın kooperatifi kurulması çalışmamız inş yıl sonuna kadar bitirilecek yine kasabamız mezarlığında şadırvan ve tuvalet çalışmamız sona gelmiştir bu çalışmalarda emek veren gerek fikirleri gerek maddi gerek bedensel olarak destek olan herkese teşekkür ediyorum" sözleriyle projeleri tek tek açıkladı.

selahatdin gökçeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.