Kocaaliler’de Başkan Gökçe, Makamına Oturdu

Kocaaliler Belediye Başkanı olarak seçilen Selahattin Gökçe, görevi devralarak makam koltuğuna oturdu.

Kocaaliler Belediye Başkanı olarak seçilen Selahattin Gökçe, görevi devralarak makam koltuğuna oturdu. Kocaaliler Belediye Binası’nda yapılan törene İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, Alparslan Dursun, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu,Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin Kocaaliler Beldesi’ne ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Başkan Gökçe, “Belde halkımızın teveccühü ile başkan olarak seçildik. Bugünden itibaren tüm beldemizin belediye başkanıyız.Biz beldemiz için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Seçimden önce verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. İnşallah halkımızla birlikte en iyi şekilde beldemizi yöneteceğiz” diye konuştu.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, Alparslan Dursun, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu da makam koltuğuna oturan Başkan Selahattin Gökçe’ye hayırlı olsun dileklerini sundu.

Selahattin GökçeKocaaliler Belediye BaşkanıYusuf ErdoğduİYİ PartiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.