Kocaaliler'e yeni su kaynağı Başkan Gökçe arazileri belediyeye kazandırdı

Kocaaliler Belediyesi, Gökalan Mahallesi'nde yer alan su kaynağına sahip 2 parsel araziyi satın alarak beldeye kazandırdı. Bu araziler, kasabanın su kaynaklarına önemli bir katkı sağlayacak.

Kocaaliler Beldesi'nde İçinde Su Kaynağı Bulunan 2 Parsel Arazi Belediye Tarafından Kazanıldı

Kocaaliler Beldesi'nde, Gökalan Mahallesi'nde yer alan içinde su kaynağı bulunan 2 parsel arazi, Kocaaliler Belediyesi tarafından beldeye kazandırıldı. Belediye Başkanı Selahattin Gökce'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre, bu araziler kasabanın su kaynaklarına önemli bir katkı sağlayacak. İşte Başkan Gökce'nin açıklaması:

Başkan Gökce'den Teşekkür Açıklaması

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökce, bu önemli kazanımı hemşehrileriyle paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Her şeyin en iyisini hak eden kıymetli hemşehrilerim, kasabamız Gökalan Mahallesi'nde içerisinde su kaynağı bulunan 2 parsel beldemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese ayrı ayrı şahsım ve kasaba halkım adına teşekkür ediyorum."

Kocaaliler Belediyesisu kaynağıSelahatdin GökçebelediyeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.