KOCAALİLER TARİHİNDE BİR İLK: İLK KEZ KADIN MUHTAR SEÇİLDİ

Bucak'ın Kocaaliler Beldesi'nde ilk kez kadın muhtar seçilerek göreve başladı.

Bucak’ın Kocaaliler Beldesi’nde ilk kez kadın muhtar seçilerek göreve başladı. Karşıyaka Mahallesi muhtarı olarak göreve başlayan Mürüvet Şimşek, kendisini seçen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

NNC Medya’ya açıklamalarda bulunan Muhtar Mürüvet Şimşek, “Öncelik olarak şunu söylemek istiyorum ben bu seçimlere denemek amacı ile çıktım. Aday olmak istedim şansımı denemek istedim. Allah nasip etti oldu, güzel oldu. Kocaaliler’de bir bayan muhtara ihtiyaç vardı. Erkekler kahvehanede oturup sıkıntıları konuşuyorlar ama bayanlar ne diyor ne düşünüyor kimse bilmiyordu. Ben Kocaaliler’de bayanların sesi olmak için geldim. Önceliğim bu. Halk beni seviyor zaten onların gönlüne girmeyi başarmışım. Onların sevgisine güvenerek çıktım ve benimle birlikte gerçek sevgi ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

Kendisinden bahseden muhtar Şimşek, “Ben Akdeniz Üniversitesinden emekliyim. Emekli olur olmaz Kocaaliler’e geldim ve Karşıyaka mahallesine yerleştim.Bizim mahallemiz çok geri kalmış. Bir parkımız bile yok. Öncelik olarak bunları değerlendireceğim. Sonrası tabi bir cenazemiz olduğu zaman bir çadırımız masamız sandalyemiz yok. Bu sıkıntıyı çözeceğiz inşallah ve ücretsiz olarak halkımız yararlanacak. Ayrıca insanların bana istediği zaman ulaşabilmesi için sabit bir yerimiz olması açısından muhtarlık bürosu yapmayı düşünüyorum. Yani burası muhtarın yeri olmayacak halkın yeri olacak onu belirtmek istiyorum” dedi.

Muhtar Mürüvet Şimşek, “Bu vesile ile ben tekrar oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Seçimden sonra vermeyenlerde keşke verseydik dediler zaten. Bunu duymak bile bana yetti. Bundan sonra herkesin gönlünü kazanıp mahalleli ile birlikte gelişeceğiz geliştireceğiz”diye konuştu.

kadın muhtarMürüvet ŞimşekKocaalilerTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.