Komando Timi Afyon Sandıklı Tabiat Parkında

Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Akdağ Tabiat Parkı’nda orman yangınları ve suda


Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Akdağ Tabiat Parkı’nda orman yangınları ve suda boğulma olaylarını önlemek için devriye faaliyetlerine başladı. Tabiat parkı havadan ve karadan sürekli kontrol ediliyor.

Konuyla ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada Akdağ Tabiat Parkı’nda her türlü önlemlerin alındığı duyuruldu.

Açıklama şöyle:

DEVRİ FAALİYETLERİ BAŞLADI
“Afyonkarahisar'ın oksijen deposu Akdağ Tabiat Parkı'nda vatandaşlarımıza hizmet veren Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı Akdağ Jandarma Asayiş Noktası personeli, Motosikletli Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Asayiş Komando Timi ile Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından orman yangınlarının önlenmesi ve suda boğulma olaylarının önlenmesi kapsamında Akdağ Tabiat Parkı içerisinde devriye faaliyetleri icra edilmekte, drone ile de havadan kontroller yapılmaktadır” Afyon Postası Elif Türkeşsiz’in Haberi.

Akdağ parkıAfyon turizmTürkiyeAfyonkarahisarSandıklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.