Korkuteli Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri Kök, törenle göreve başladı.

Kemal Sancaktar’ın istifasıyla boşalan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine Osman Nuri Kök getirildi

AK PARTİ KORKUTELİ’NDE “KÖK” DÖNEMİ
Korkuteli Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri Kök, törenle göreve başladı. Kemal Sancaktar’ın istifasıyla boşalan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine Osman Nuri Kök getirildi.
Korkuteli İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Kök, “Bu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bu güne kadar hizmetlerinden dolayı Kemal Sancaktar başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçimden önce aldığı bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Korkuteli’mize ne katkı koyabilirsek onun mücadelesini vereceğiz. Bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışmalara devam edeceğiz. Bu süreçte de hepinizin desteklerini bekliyorum” dedi.
AK Parti Korkuteli ilçe Başkanı Osman Nuri Kök, yaptığı hizmetlerinden dolayı Kemal Sancaktar’a plaket, Korkuteli Kadın Kolları başkanı Havva Nur Çivitci, Sancaktar’a buket, Gençlik kolları başkanı Hamdi Murat Urlu tablo, Belediye meclis üyesi İsmet Senekci’de Kemal Sancaktar’a Belediye meclis üyeleri adına Korkuteli hizmetleri için güzel imzalar atması için kalem hediye etti. Adem durmaz

Korkuteli Ak partiKorkuteli Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri KökOsman Nuri KökKemal SancaktarHavva Nur ÇivitciTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.