KORKUTELİ DE HAREKETLİ GÜNLER

Geçtiğimiz günlerde Cumhur ittifakının Belediye Başkan adayı olarak MHP’nin Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek isminin açıklanması sonrasında, mevcut Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın alacağı tavır büyük bir merakla beklenmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur ittifakının Belediye Başkan adayı olarak MHP’nin Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek isminin açıklanması sonrasında, mevcut Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın alacağı tavır büyük bir merakla beklenmeye başlamıştı.

İrban’ın yakın çevresinin bir süredir Bağımsız veya Saadet Partisinden Belediye Başkan Adayı çıkarak yarışı bırakmaması yönündeki yoğun baskı uyguladıkları şeklinde duyumlar alınmaktaydı. Saadet Partisi Korkuteli İlçe teşkilatının Belediye Başkan adayını 2 Şubat 2019 tarihinde açıklayacağını deklare etmesiyle, gözler bugüne çevrilmişti.

YARIN 14.00’TE, DÜĞÜN SALONUNDA

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın az önce sosyal paylaşım sayfasından yapmış olduğu “HAZIRMIYIZ” şeklindeki paylaşım ve yarın yapılacak olan resmi aday tanıtımına davet çağrısı SP ile anlaşmanın kesin olarak sağlandığını ortaya çıkarmış oldu. Paylaşımda ayrıca Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, “02.02.2019 Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’te Belediye Düğün salonunda Belediye Başkan adaylığımı açıklayacağım. Toplantıya siz değerli hemşehrilerimi davet ediyorum.” ibarelerine yer verdiği gözlendi. Bu paylaşım ile birlikte Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın Saadet Partisinden resmen Belediye Başkan adayı olacağı da bir anlamda kesinlik kazanmış oldu. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan adayını yarın açıklayacaklarını duyurmuştu. Alınan bilgilere göre; Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Saadet Partisi kurmayları ile uzun bir süredir yapmış olduğu görüşmeler sonunda bugün itibari ile kesin anlaşma sağladı. Buna göre Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın, yarın resmi olarak Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı olacağını açıklaması bekleniyor.

HELALLİK ALDI

Ayrıca, İrban’ın bugün itibari ile Korkuteli Ak Parti İlçe Yöneticileri ile bir araya geldiği ve bugüne kadar birlikte siyaset yaptığı yöneticiler ve partililer ile vedalaşarak helallik aldığı da gelen duyumlar arasında. İrban’ın adaylığını açıklaması ile Korkuteli’de seçim heyecanın çok daha fazla olacağı ifade edilmekte.detaykorkuteli

hasan ali irbanömer niyazi işlekadaylarTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.