Korkuteli “Geleceğe Nefes Projesi” İle Yeni Bir Rekora Hazırlanıyor

Korkuteli, Geleceğe Nefes Projesi ile Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da yeni bir rekora hazırlanıyor. 11 Kasım 2020 tarihinde saat:11.00’de tüm yurtta eş zamanlı fidan dikme etkinliği düzenlenecek.

Korkuteli’nde program Korkuteli-Elmalı yolu, Ulucak yol kavşağında gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen sene startını verdiği fidan dikim etkinliği, bu yıl Korkuteli’nde Korkuteli-Elmalı yolu, Ulucak yol kavşağında gerçekleştirilecek.
Korkuteli Orman Müdürü Ahmet Keser yapılacak fidan dikme etkinliği ile ilgili olarak; “Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 11.11.2020 Çarşamba günü Saat 11:11 de Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişiler tarafından ağaçlandırma ve erozyon kontrolü kapsamında tüm yurtta eş zamanlı olarak fidan dikme etkinliği tertiplenecektir. Korkuteli ilçemizin programı pandemi nedeniyle azami hassasiyet gösterilerek Korkuteli-Elmalı yolu, Ulucak yol kavşağında yapılacak olup, katılımlarınızı bekleriz” dedi.

Kaynak: korkuteli gündem gazetesi

Geleceğe Nefes ProjesiMilli Ağaçlandırma Günüfidan dikme etkinliğiTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.