Korkuteli Kızıldağ Köy halkı

Antalya Korkuteli Kızılcadağ Mahalle (köy ) halkı Köylerine Antalya ASAT müdürlüğü tarafından su Sondaj kuyusu açılmasını protesto ettiler. Kızılcadağ Çığlık yaylası arasında vurulan sondaj kuyusu açılmasını protesto ederek derhal sondaj makinesinin kaldırılması istediler.

KIZILCADAĞ MAHALLESİ'NDE SONDAJ PROTESTOSU

Antalya Korkuteli Kızılcadağ Mahalle (köy ) halkı Köylerine Antalya ASAT müdürlüğü tarafından su Sondaj kuyusu açılmasını protesto ettiler.
Kızılcadağ Çığlık yaylası arasında vurulan sondaj kuyusu açılmasını protesto ederek derhal sondaj makinesinin kaldırılması istediler.
Mahalle muhtarı Ramazan Önder, benim mahallemde su sıkıntısı varken bizim suyumuzu başka yere verecekler. Biz mahallemizin suyunu vermeyiz. Bana su yok diyorlar, ama kendileri su için sondaj vurup suyu başka mahalleye su verecekler. Biz kararlıyız. Kesinlikle biz başka yere su veremeyiz. Ben halkımın yanındayım. Köy halkı olarak suyunuzu veremeyiz dedi. Korkuteli Gündem 

Kızılcadağ köy mahalleSu problemTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.