Korkuteli’nde Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gazze İçin Hayır Kermesi

Korkuteli’nde Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şehitler anıtında gerçekleştirilen kermeste, köfte, döner, stand da vatandaşlara yiyecekler ve kitaplar satıldı.

AGD’DEN GAZZE İÇİN HAYIR KERMESİ
Korkuteli’nde Anadolu Gençlik Derneği (AGD), şehitler anıtında Gazze’ye destek için kermes düzenlendi.
Şehitler anıtında gerçekleştirilen kermeste, köfte, döner, stand da vatandaşlara yiyecekler ve kitaplar satıldı.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Mermi, “Anadolu Gençlik Derneği olarak Türkiye genelinde Gazze yararına kermes düzenliyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz. Bu ümmet Filistinli mazlumlara ses olsun, sesini yükseltsin. Bir soykırım yapılıyor. Rabbim tüm ümmet-i Muhammed'e şuur nasip etsin. En yakın zamanda Gazzeli ve Filistin'li kardeşlerimize kavuşmayı nasip etsin. Bu kermesten elde edilen geliri Gazzeli ve Filistin'li kardeşlerimize ulaştıracağız” dedi.
Kermese katılan Saadet Partisi ilçe başkanın Yusuf Sarıcalar, “Anadolu Gençlik Derneği'nin Türkiye genelinde Filistin ve Gazze'deki kardeşlerimiz için düzenlediği kermes çok önemli. Buradan elde edilecek gelir AGD vasıtasıyla Gazzeli ve Filistin'deki kardeşlerimize ulaştırılacak” dedi. Kermeste resim sergisi de ilgi gördü. Korkuteli Gündem Adem Durmaz

korkuteli kermesgazze yardımAGD KorkuteliYusuf SarıcalarKorkuteli Saadet PartisiAnadolu Gençlik DerneğiAdem DurmazTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.