Korkuteli'nde Birlik Mesajı, 'Birliğin Gücü ile Kazanıyoruz'

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli'nde coşkulu bir miting gerçekleştirdi. "Birliğin gücü ile kazanacağız" mesajı verilen mitingde, Önal ve Tütüncü Korkuteli'ye güzel hizmetler yapacaklarını söylediler.

ÖNAL “BİRLİĞİN GÜCÜ İLE KAZANIYORUZ”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Büyükköy Mahallesinde miting gibi bir buluşma gerçekleştirdi.

Büyükköylü vatandaşlar hemşerileri Hakan Tütüncü ve Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal bir arada görmekten mutlu olduklarını dile getirerek “Korkuteli’nin evlatları omuz omuza Altın Çağı başlatacaklar” şeklinde konuştular. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü yaptığı sesleniş konuşmasında Önal’ı yıllardır tanıdığını belirterek “Kendisi sizlerin deyimi ile güzel insan, birlikte güzel hizmetler yapacağız” dedi. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal da “Birliğin gücü ile kazanacağız inşallah. Sizlere hizmetkar olacağız. Hakan Başkanım ile güçlü bir şekilde güzel hizmetler ile geliyoruz” şeklinde konuştu.

Sadık ÖnalbirlikmesajHakan TütüncüTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.