Korkuteli'nde Saniye Başkan bayramlaşmaya katıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Ramazan Bayramı münasebeti ile bugün gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasına katıldı.

Saniye Başkan Bayramlaşmaya Katıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Ramazan Bayramı münasebeti ile bugün gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasına katıldı.

Her yıl yapılan bayramlaşma töreni bu yıl da, ilk olarak büyük bir coşku ve kalabalıkla Korkuteli Belediyesi ev sahipliğinde belediyenin düğün salonunda başladı. İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz diğer kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma da konuşan Saniye Başkan; Tüm İslam âleminin ve Korkutelililerin Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramlaşma töreni; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Korkuteli Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Datköy’deki kontrol noktasında görev yapan emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma ekiplerinin ziyaret edilmesi ve çikolata ikramının ardından şehit ailelerinin de ziyareti ile son buldu.

 

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye CaranbayramlaşmaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.