Korkuteli Osman Önal İlkokulu 3/B sınıfı Okul öncesi Pikniğinde

3/B sınıfı öğretmeni Seda Astarcıoğlu, sınıftaki 34 öğrenci ve velileri ile birlikte Karşıkaya Mesire alanında piknik düzenledi.

OSMAN ÖNAL İLKOKULU 3/B SINIFI YILSONU PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ
Korkuteli Osman Önal İlkokulu 3/B sınıfı geçen yıl yapamadığı yılsonu pikniği bugün mesire alanında düzenlendi. 3/B sınıfı öğretmeni Seda Astarcıoğlu, sınıftaki 34 öğrenci ve velileri ile birlikte Karşıkaya Mesire alanında piknik düzenledi.
Veliler tarafından alınan malzemeler ile öğrencilere ve velilere etli pide, ayran ve tatlı ikram edildi. Ayrıca velilerin evlerinde yapmış olduğu ikramlar eşliğinde hem kendileri hem çocuklarla birlikte piknik yaptılar. Çocuklar, anneleri ve babaları oyunlar oynayıp keyifli vakit geçirdiler.
Gösterileri büyük bir neşe içinde izleyen minikler Geçen yıl planlanan pikniğini doyasıya eğlenerek attılar.
Düzenlenen piknik etkinliğinin öğrenciler açısından eğlenceli geçtiğini belirten 3/B sınıfı öğretmeni Seda Astarcıoğlu, Öğrencilerimizle 1.sınıfta yaptığımız pikniği geçen yılda da planlamıştık. Ancak yoğun derslerden dolayı gerçekleştiremedik. Bu yıl eğitim öğretimin de başlamasıyla Geçen yılın yorgunluğunu aileleri ile birlikte piknik yaparak gerçekleştirerek eğlendiler. Biz de öğrencilerimiz ve velilerimizle böyle bir etkinlikte bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulduk. Gerçekleştirdiğimiz yarışmalarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

piknikKorkuteli PiknikKorkuteli Osman Önal İlkokuluTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.